Situația website-urilor pe domenii de activitate

Există anumite persoane care din pacate, n-au o minimă înțelegere asupra acestui domeniu de activitate. Aceste persoane consideră că domeniul ăsta. reprezentat de dezvoltarea website-urilor a ajuns la saturație și că toate business-urile dețin website-uri.

Ei bine, lucrurile stau cu totul și cu totul diferit.

Spre exemplu, sectorul reprezentat de Speakeri și Business Coaching, unde minim 90% din website-uri arată foarte, foarte bine, este singurul despre care se poate spune că înțelege foarte bine online-ul, importanța design-ul, conținutul text, funcționaliățile și nu în ultimul rând, redesign-ul la un anumit interval de timp. În cadrul acestui sector am reușit să observ faptul că website-ul reprezintă o preocupare pentru cel care îl deține.

Însă, acesta este singurul exemplu în care minim 90% din website-uri sunt dezvoltate bine și se poate observa implicarea oamenilor în imaginea business-urilor din Mediul Online.

Despre acest domeniu “saturat”, putem spune că:

  • Sistemul Medical– Aproximativ 90% din business-uri, au nevoie de website (fie de realizarea unui website, fie de redesign)
  • Unitățile de Alimentație Publică– Aici aproximativ 85% din business-uri, au nevoie de website. (fie de realizarea unui website, fie de redesign)
  • Unitățile de Cazare– Aproximativ 87% din business-uri, au nevoie de website. (fie de realizarea unui website, fie de redesign)
  • Magazine Online– 76% din business-uri, au nevoie de website. (fie de realizarea unui website, fie de redesign)
  • Sport (fotbal, handbal, baschet, tenis, sporturi de contact)– Aproximativ 92% din business-uri, au nevoie de website. (fie de realizarea unui website, fie de redesign)

Lista poate continua fără nicio problemă.

Altfel spus, cu excepția sectorul reprezentat de Speakeri și Business Coaching, în toate domeniile/sectoarele de activitate, minim 75% din business-uri, au nevoie de website.

ATÂT de SATURATĂ este această PIAȚĂ.

Deși există mii de firme care se ocupă cu dezvoltarea website-urilor, exploatarea acestui domeniu de activitate în România, se află la un maxim de 10%. Atât de bine este dezvolat acest domeniu, atât de bine este înțeleasă importanța acestui domeniu și atât de bine pregătiți sunt mulți “experți” din acest domeniu.

Dacă ieri ai fost hairstylist sau patiser, azi sau mâine n-ai cum sa dezvolți website-uri sau să promovezi business-uri online. (NU! Nu e o problemă că ai fost hairstylist/patiser. E o problemă gravă că faci website-uri)

Mare atenție la AGENȚIA pe care o alegi să se ocupe de website-ul tău.Scroll Up