Redesign Website

Refacerea website-ului poate să devină necesară pentru un business dintr-o varietate de motive.
Fie că design-ul este depășit, componente vizuale nu mai funcționează, nu este vizibil corect pe toate browserele, nu este responsive sau pur și simplu e nevoie de o reîmprospătare de imagine, Global Advertising te poate ajuta prin serviciul de redesign.

Ai un website „învechit”?

În cazul în care ai un website „învechit” care are nevoie de o nouă imagine, profesională și conform noilor standarde web, îți stăm la dispoziție. Îți oferim un set complet de servicii de redesign, pornind de la modificări estetice și funcționale și terminând cu un concept nou al website-ului.

Prezența în Mediul Online a devenit o cerință majoră a oricărui business de succes, dar un website necesită modificări și îmbunătățiri continue pentru a ține pasul cu noile tendințe și cerințe ale Mediului Online.

Vizitatorii website-ului tău percep calitatea serviciilor sau a produselor tale și prin intermediul design-ului. Prima impresie a unui client sau a unui potențial client, depinde de imaginea website-ului tău.
Vizitatorul va fi mult mai interesat de explorarea website-ului, dacă este atractiv și ușor de navigat.

arrow-down

De ce ai nevoie de Redesign?

Website-ul este cartea de vizită a business-ului tău. Pentru mulți clienți, website-ul este primul punct de contact cu business-ul tău. Acesta trebuie actualizat și îmbunătățit în mod regulat pentru a-i menține relevanța pentru clienți.

Acesta este motivul pentru care serviciile de redesign website sunt atât de importante pentru business-urile moderne, acestea vă pastrează aspectul elegant, modern și actualizat. Prin reproiectarea website-ului business-ului tău, poți ajunge să maximizezi cu adevărat potențialul. Daca te-ai întrebat vreodată de ce ar trebui să reproiectezi un website, acesta este raspunsul – pentru a-ți dezvolta business-ul.

Website neoptimizat

Dacă website-ul nu e optimizat pentru mobil, va fi defavorizat de Google (poziții mai slabe).

Design neglijat

Eviți să prezinți website-ul altor persoane fiindcă ești conștient de design-ul neglijent.

Credibilitate scăzută

Clienții caută informații despre tine în online, nu lăsa asta să influențeze decizia de colaborare.

Dezinteres

Firma cu care ai colaborat evită să-ți mai răspundă la solicitări.

Informații neactualizate

Domeniul activității tale a suferit modificări, dar informațiile de pe website au rămas aceleași.

Concurența

Noii concurenți din piață pun accent pe online si cunosc o dezvoltare accelerată.

Vrei să îți dezvolți business-ul online?

Există aproximativ 4 miliarde de utilizatori de Internet în întreaga lume, dintre care 11,2 milioane în România. Aici se află și potențialii tăi clienți.

Dezvoltăm business-uri în Mediul Online!

Scroll Up