Global Advertising, ConstanţaWeb Design & Web Development, Video Marketing şi Digital Marketing
Business-ul tău are nevoie de viziunea noastră.

Global Advertising îţi oferă soluții flexibile și personalizate pentru business-ul tău. De-a lungul timpului am oferit servicii web profesionale pentru business-uri din diferite domenii de activitate, de pe urma cărora beneficiarii au avut de câștigat atât pe plan financiar, cât și în ceea ce privește dezvoltarea imaginii și credibilității în fața publicului țintă.

Analizând business-uri din diferite domenii de activitate, am constatat că foarte multe website-uri au nevoie de redesign sau rebranding. Din acest motiv, pentru a ajuta business-urile să se dezvolte în Mediul Online și ca acestea să poată produce bani, nu vizualizări, am conceput oferte personalizate cu rezultate de excepție, la prețuri pentru bugete restrânse. În afara activității reprezentată de Web Design & Web Development, Video Marketing și Digital Marketing, sprijinim cu adevărat business-urile în inițiativa lor de a se dezvolta în Mediul Online, oferind gratuit consultanță.

Global-Advertising-Logo-Rebrand

Internetul a ajutat la schimbarea modalității în care clienții interacționează cu firmele/companiile, iar website-ul reprezintă primul contact pe care îl are business-ul tău cu potențialii clienți.

Suntem 100% dedicaţi tuturor proiectelor şi abordăm cu aceeaşi determinare fiecare cerință pe care o ai cu privire la proiectul pentru care colaborăm. Această dedicare provine din dorința noastră de a fi tot timpul mai buni, tot timpul cu un pas înaintea tuturor!

Dezideratul strategic al agenției Global Advertising este reprezentat de furnizarea serviciilor de calitate, iar website-urile create de noi sunt întotdeauna la standarde înalte. Utilizăm tehnologii de ultimă oră pentru a oferi website-uri de calitate, cu un design fresh.

Bine ai venit în comunitatea Global AdvertisingDezvoltăm business-uri în Mediul Online!

Este foarte important ca design-ul website-ului tău să îi creeze o impresie plăcută potențialului client. Cu ce te putem ajuta? Îți oferim recomandări cu privire la design și funcționalitate, iar apoi îți prezentăm idei pentru ca website-ul tău să ofere cea mai bună experiență de navigare. Optimizarea acestuia va fi unul dintre procesele ample pe care le vom implementa pentru că securitatea și viteza de încărcare vor fi factori determinanți în pozițiile tale în Google.

În momentul actual, Video Marketing-ul este una dintre cele mai importante forme de publicitate din Mediul Online și conform tendințelor actuale în viitorul foarte apropiat, o să ocupe primul loc în promovarea business-urilor din online.

Utilizatorii de internet preferă SPOT-URILE, în dauna promovării tip TEXT pentru că informația este “digerată” mult mai ușor și pentru că nu implică vreun efort din partea potențialului tău client.

De ce noi?

Securitate Avansată

Îţi protejăm website-ul/business-ul online cu ajutorul unui sistem avansat de back-up automat.

 

Customer Support Superior

Ridicăm la rang superior relaţia cu clienţii. Punem accent pe calitate, punctualitate şi empatie.

 

Garanția Punctualității

Garantăm predarea proiectului tău la data stabilită. În caz contrar, beneficiezi de o reducere de 20%.

 

Timp Redus

Căutăm calea potrivită pentru a realiza proiectul tău într-un timp optim la o calitate net superioară.

 

Tehnologii Avansate

Suntem în pas cu tehnologia de ultimă generație, atât din punct de vedere hardware, cât și software.

 

Oferte Promoționale

Pentru a-ţi întări încrederea în serviciile noastre, îți trimitem periodic materiale gratuite și oferte.

 

Valori – Global Advertisng

Nu există doi clienți care să fie la fel, iar instrumentele, tacticile și tehnologia sunt într-o continuă schimbare, dar ce rămâne la fel de la an la an, este felul în care colaborăm cu fiecare client în parte, respectul și integritatea cu care ne tratăm reciproc. Suntem focusați pe tine și proiectul tău, muncim cu pasiune, punem accent pe comunicare și calitate și ne dedicăm împreună scopului comun.

Misiune – Global Advertisng

Te ajutăm să îţi dezvolţi business-ul online. În comparaţie cu alte soluţii existente pe piaţă, serviciile noastre se adaptează business-ului tău online şi îţi simplifică munca pentru ca tu să poţi face mai mult, mai uşor şi mai rapid. Îţi rămâne mai mult timp să te ocupi de creşterea business-ul tău.

Credem în echilibrul perfect dintre design, funcționalitate și utilizabilitate, îmbinându-le armonios cu o notă personalizată după cele mai fine linii ale cerințelor tale. Urmăm principiile vizuale cele mai noi și tendințele moderne în web design. Aplicăm întotdeauna cele mai bune practici și cele mai eficiente strategii în optimizarea website-urilor și în tehnicile SEO utilizate.

Proces – Dezvoltare Proiect

DISCUȚIE 5%
DOCUMENTAȚIE 18%
CONCEPT 22%
CREAȚIE 43%
REVIZUIRE 5%
PREZENTARE 7%

Global Advertising este de părere că prețurile trebuie să fie direct proporționale cu munca depusă, în niciun caz mai mari/mult mai mari decât munca depusă.

Dezvoltăm business-uri în Mediul Online!

Scroll Up