De ce am nevoie de un website?

Cele 8 motitve pentru care ai avea nevoie de website sunt următoarele:

  1. Costuri relativ accesibile pentru crearea magazinului online. Acestea pot varia de la câteva sute de euro, până la câteva zeci de mii, în funcție de structura și complexitatea acestuia.
  2. Cresc vânzările. Oamenii aleg să cumpere online de foarte multe ori pentru că este mai simplu, economic și avantajos. Indiferent de nișa pe care o are magazinul tău, poți crește vânzările având și un magazin online. Oamenii caută pe internet orice , dau click și cumpără.
  3. Metoda cea mai simplă de promovare. Pe internet te poți promova foarte ușor, simplu și gratis. Un magazin online, un cont de social media (facebook, twitter, pinterest, linkedin) și activitate pe canalele de social media și vei deveni cunoscut.
  4. Identificarea unui grup țintă este foarte important în planul de vânzări offline. nu doar online. Te adresezi unui segment de piaţă (criteriile de alegere a segmentului de piaţă sunt aceleaşi ca şi în vânzările offline) şi apar potenţialii cumpărători. Grupul ţintă îl vei găsi în timp având răbdare şi segmentul de piaţă bine delimitat.
  5. Nu te limitează în timp. Clientul poate cumpăra din magazinul tău online în timp ce tu dormi. Deci e un magazin accesibil 24/7.
  6. Creşti notorietatea business-ului tău. Printr-un design inspirat, profesional, care să îţi prezinte business-ul într-o formă cât mai atrăgătoare, user friendly, păstrând identitatea magazinelor fizice, business-ul tău va cunoaşte o dezvoltare fantastică, prin identificarea şi realizarea conexiunilor între magazinul online şi cel fizic.
  7. Cheltuieli de întretinere minore. Nu ai nevoie de spaţiu în mall sau pe o stradă ultra centrală. Poţi face asta de oriunde, dintr-un apartament, depozit sau oficiu în suburbie.
  8. Comunicarea cu clienții. Având un blog sau chiar doar un feed pe website-ul tău, le poți arăta clienților cele mai noi oferte, produse, promoţii, evenimente, fotografii sau orice alt conținut cu ajutorul căruia se menține relaţia cu ei.


Scroll Up