Dacă ai un business online, citește asta!

Percepția oamenilor de business, asupra importanței website-ului și a business-ului online

Ei bine, în cadrul acestui articol ne-am decis să prezentăm modalitatea în care foarte mulți oameni de business percep importanța unui website, importanța Digital Marketing-ului și ideea de “îngrijire a business-ului din Mediul Online”.

Prin urmare, care sunt problemele oamenilor de business cu privire la dezvoltarea business-ului în Mediul Online?

  1. Investiția într-un website de calitate

În mod cert, nu ai cum să “câștigi online-ul” dacă website-ul tău este realizat pentru sume cuprinse între 600 lei și 1.000 lei. Motivele le găsești în cadrul articolului “Cât costă un website bun?”.

Însă ceea ce trebuie să mai înțelegi este reprezentat de faptul că realizarea unui website, nu îți garantează niciun leu dacă nu ai o Strategie de Digital Marketing și evident, un buget bine stabilit pentru o perioadă, pe care să îl investeşti în promovarea prin platforma/platformele (Facebook, Instagram, Google Adwords și așa mai departe) care sunt indicate profilului business-ului tău.

Website-ul repezintă cartea ta de vizită din Mediul Online. Iar Digital Marketing-ul, reprezintă unealta prin care aduci vizitatori/potenţiali clienţi/clienţi în cadrul website-ului.

În concluzie, dacă nu eşti dispus să investeşti în imaginea business-ului tău din online, nu te aştepta ca acesta să poată produce bani.

Business-ul este reprezentat de marketing (website şi promovare în cazul online-ului) şi inovaţie.

  1. Caută soluţii pentru a te dezvolta în Mediul Online

Înainte de a apela la o agenţie de Web Design & Web Development, Video Marketing şi Digital Marketing, documenteză-te astfel încât şă nu ajungi în situaţia în care să îţi fie vândute fantezii/poveşti sau mai rău, să nu ajungi să îţi vândă timp respectiva agenţie.

Foarte mulţi oameni de business sunt îndoctrinaţi de agenţiile la care apelează şi ajung să plătească sume foarte mari pentru servicii simple sau foarte simple, ce sunt realizate în mod normal în 3-6 ore (nu în zeci de ore cum prezintă respectivele agenţii).

Oameni buni, un newsletter foarte bun se realizează în 2 ore, maxim 3 – design + conţinut text, nu în 10 ore, 20 de ore sau mai mult. În cazul ăsta tu cumperi timp, atât. (ăsta este un foarte mic exemplu).

Ca o primă concluzie – Business în online fără investiţii, nu există.

A doua concluzie – Documentează-te!Scroll Up