5 motive pentru care să îți faci un business online

Dacă încă nu ai destule motive ca să vinzi în online, iată câteva:

Indiferent dacă acum lucrurile stau prost, în profitul pe care business-ul tău îl înregistreză lunar, ar trebui să începi să pui bani de-o parte pentru prezența în online. Nu contează ce vinzi, de unde vinzi și cât timp ai la dispoziție pentru asta. E-commerce-ul rulează non-stop, devenind în timp, unul dintre cei mai buni angajați pe care îi poți avea. Este ușor de folosit, nu obosește să vândă produse și nu face greşeli, dacă e instruit bine.

5 Motive pentru care să începi să vinzi ONLINE:

  1. Investiția este mică în comparaţie cu o afacere fizică – Costurile actuale pentru instalarea unui program de tip e-commerce pe un website au devenit substanțial de mici.
  2. Nu contează unde ești în vacanță, pentru că business-ul tău este la un click distanță – Un website care începe să vândă, nu necesită foarte mult efort. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să te asiguri ca produsele se livrează corespunzător, că stocul este administrat așa cum trebuie și că nu o să pierzi nicio zi alături de copiii tăi din cauza programului pe care îl prestabilești în sediul firmei tale.
  3. Știi exact ce se cumpără și în ce cantitate – Cu fiecare produs cumpărat de un client, se mai adaugă încă un punct în plus acelui produs în statisticile anuale, lunare sau săptămânale.
  4. Gata cu restricțiile pe care le impune programul de funcționare – E ora 12 noaptea, dar clientul tău și-a amintit că mâine are nevoie de un buchet de flori pentru aniversarea soției? Lasă-l să trimită comanda, iar mâine livrează-i tu florile de care are nevoie, în timp ce el se ocupă de alte lucruri.
  5. Primește bani sub orice formă – Plata cu cardul a devenit una dintre cele mai folosite metode de plată în România și, totodată, tot mai puține magazine acceptă plata cu cardul. Tu să nu fii unul dintre ei. Lasă-ne pe noi să ne asigurăm că poţi primii orice fel de plată, iar satisfacția cumpărătorului va fi pe măsură!


Scroll Up