În mod cert acestă reticenţă a oamenilor de business este fondată de mai mulţi factori, printre care:
- Sumele foarte mari percepute de multe agenţii pentru promovarea business-urilor în Mediul Online.
- Accentul mult prea mare pus de agenţii pe suma pe care o pot încasa de la fiecare client şi mai puţin pe ceea ce pot să ofere la nivel real, nu fictiv cum se întâmplă în foarte multe cazuri.
- Lipsa unei implicări totale în procesul de promovare al unui business în Mediul Online din partea respectivelor agenții.

Landing page-uri pentru promovarea
produselor Magazinului tău Online.
Ce este un landing page?
Înainte de toate, să recapitulăm puțin. Un landing page este o pagină de vânzare care, după cum sugerează și denumirea, are rolul principal de a vinde.
Această pagină se poate regăsi integrată în structura Magazinului Online cu scopul de a-i convinge pe utilizatori să cumpere anumite produse, servicii sau oferte care sunt valabile pe o perioadă de timp nedeterminată.
Totodată, un landing page poate fi creat și dacă nu deții un website
sau nu dorești neapărat integrarea acestuia în el.
Astfel de pagini sunt de obicei create atunci când oferta pusă la dispoziție este limitată în timp și respectivele pagini nu conțin alte link-uri care îl pot îndepărta pe utilizator de oferta propusă.


Care sunt scopurile unui landing page?

Indiferent pentru care dintre cele două variante menționate anterior vrei să optezi, ține minte că:
o pagină de vânzare îi creează utilizatorului sentimentul că trebuie să îndeplinească o acțiune imediată!

În consecință, poți utiliza o asemenea pagină în contexte variate, precum: creșterea vânzărilor, mărirea bazei de date cu email-uri, descărcarea unui ebook, înscrierea la un curs sau webinar și lista poate continua.
Important este să stabilești de la început scopul pentru care realizezi landing page-ul. Odată stabilită ținta finală, îi poți redirecționa pe utilizatori către acea pagină prin intermediul Facebook-ului, campaniilor de email marketing sau altor canale de Social Media pe care le folosești.
Activitate zilnică pe platformele de Social Media.
Realizăm un plan de postări pe baza căruia vom dezvolta o activitate zilnică pe platformele de Social Media pe care le utilizează business-ul tău. (La nivel general, business-urile utilizează Facebook și Instagram)

Video-uri de prezentare pentru Magazinul Online.
În cazul video-urilor de prezentare pentru Magazinul Online se aplică aceleaşi criterii ca în cazul video-urilor de prezentare pentru produse, cu menţiunea că în aceast caz scopul este cel reprezentat de promovarea business-ului la nivel general, nu a unui produs sau a unor produse.
Spot-urile sunt folosite din ce în ce mai mult pentru promovarea business-urilor în Mediul Online pe platforme ca:
- Facebook– Aproximativ 9,6 miloane de utilizatori români;
- Instagram– Aproximativ 418.000 de utilizatori români;
- Youtube– Peste 7 milioane de utilizatori români.
Utilizatorii de internet preferă SPOT-URILE, în dauna promovării tip text pentru că informația este “digerată” mult mai ușor și pentru că nu implică vreun efort din partea potențialului tău client.
Dezvoltarea campaniilor de promovare ale Magazinului Online
(Facebook Ads și Google Adwords).
Reclama online pe Facebook și pe Google trebuie văzută ca fiind echivalentul "chiriei" magazinului offline. Investiţia în promovarea online trebuie asumată pur şi simplu, nu se poate fără. Aceste două companii (Facebook şi Google) au succesul pe care-l au, tocmai pentru că beneficiile pe care le oferă prin programele acestea de ”link-uri sponsorizate”, sunt foarte mari.
Nu poți promova un Magazin Online cu un buget mic, va trebui să iei în calcul o investiție inițială care să îți permită procesul de promovare în online până când vei începe să ai profit. Acesta este unul dintre cei mai importanți pași pe care nu îl poți omite dacă vrei să ai un început bun.

Optimizare SEO
Optimizarea SEO este procesul prin care se îmbunătățește
volumul traficului unui website cu ajutorul motoarelor de căutare.
De ce este atât de important să ajungi în top în motorul de căutare Google?
Pentru ca un website să aibă mulți vizitatori, aceasta trebuie să fie poziționat cât mai bine în paginile de rezultate ale motoarelor de căutare.
Optimizarea SEO este în acest moment singura modalitate prin care poți fi prezent în cea mai râvnită, eficientă și onorantă locație publicitară din lume, și anume prima pagina Google. Ca să ajungi aici este nevoie de multă muncă, determinare, creativitate, cunoștințe, atât tehnice, cât și de business, într-un cuvânt de o campanie de promovare SEO profesionistă.

Cu ce viteză ar trebui să încarce un website “rapid”?

Probabil întotdeauna va fi ceva ce poate fi îmbunătățit. Prin urmare, când putem spune că avem cu adevărat o viteză de bună de încarcare?
- Sub o secundă: Viteza este perfectă;
- 1-3 secunde: Viteza este bună;
- 5 secunde: Viteza este satisfăcătoare;
- Peste 5 secunde: Viteza are nevoie de îmbunătăţiri majore.

Cum ne ajută Google Analytics?

Interpretarea informaţiilor afişate în cont, ne arată calitatea traficului şi a surselor care îl generează. Google Analytics este un must have pentru a monitoriza orice tip de campanie asupra unui website.
Exemple de conversii care pot fi urmărite:
- Vânzările generate, în cazul Magazinelor Online;
- Completarea formularelor de cerere/ofertă, rezervări şi contact;
- Abonarea la newsletter;
- Comentariile pe blog;
- Descărcarea de fişiere.

Implementare GDPR
(Protectia Datelor cu Caracter Personal).

GDPR este un nou set de reguli care se aplică tuturor organizațiilor care colectează și rețîn date personale de la orice individ din Uniunea Europeană. Scopul este de a standardiza legea datelor personale și mecanismele lor in toate domeniile de activitate și pentru a se asigura că drepturile individuale ale oamenilor sunt protejate. Acest lucru este esențial într-o economie care se bazează tot mai mult pe utilizarea datelor personale.
Analizăm concurenţa pentru a vedea
ce anume face de vinde atât de bine
Ce conține analiza concurenței?
Vrei să fii mai bun decât concurenții tăi online?
Studiul mediului concurențial te va ajută să vezi de ce încă nu ești în topul clasamentelor, unde și de ce sunt mai buni concurenții, să stabilești o strategie SEO personalizată, care te-ar ajută să mărești calitatea, funcționalitatea și vizibilitatea siteului tău, depășind astfel rezultatele lor și devenind mai competitiv.
Analiza generală a funcționalității website-ului.
Rezultate din unul sau mai multe motoare de căutare.
Compararea cu unul sau mai mulți concurenți online.
Afișarea gradului de vizibilitate în motoarele de căutare.
Examinarea nivelului de competitivitate.
Sugestii și soluții de optimizare a website-ului.

Nu trece cu vederea nici caracteristicile psihografice ale persoanelor pe care le targetezi:
- Personalitate;
- Comportament;
- Valori;
- Interese/pasiuni;
- Mod de viață.
Încearcă să te gândești cum produsele sau serviciile tale se potrivesc în modul de viață al celor vizați. Când și unde vor folosi produsul? Ce caracateristici sunt mai atractive pentru ei? Către ce canale de media se vor îndrepta pentru a caută informații? Citesc ziare, caută online sau participă la evenimente speciale?
Redesign/Website NOU
după 6 luni de colaborare
După 6 luni de colaborare, garantăm un REDESGIN/ WEBSITE NOU în mod GRATUIT.
Care este motivul pentru care vă garantăm un REDESIGN/WEBSITE NOU?
