Design Grafic

Design-ul Grafic reprezintă un element importantîn cadrul dezvoltării unui business în Mediul Online.

5 elemente importante ale unui redesign bun:

1. Scopul

2. Culoarea

3. Imaginea

4. Layout-ul grid

5. Vizibilitatea mobile

Ce putem face pentru tine?

Logo

Logo-ul este unul dintre cele mai importante elemente ale business-ului tău. Imaginea vinde și știi bine asta, prin urmare procesul de creare al unui logo trebuie să fie elaborat pentru a-ți garanta o imagine impecabilă în piață.

Bannere web

Ad-urile sau bannerele sunt în continuare o excelentă alegere pentru influențarea utilizatorilor. Acestea stârnesc atenția prin mesaje de tip call to action și mai ales prin imagini reprezentative, împreună atingând toate canalele de percepție ale potențialilor clienți.

Catalog de prezentare

Catalogul sau cartea firmei înglobează întreaga gamă de produse sau servicii ce aparțin business-ului tău. Punem accent pe realizarea unui catalog cu impact și un design excepțional conform standardelor de înaltă calitate.

Cover rețele sociale

Toate companiile au cel puțin o pagină de socializare. De aceea, un cover care să promoveze serviciile sau produsele este necesar tuturor.

Design Flyer/Broșuri/Pliante

Flyerele sunt produse cu impact major, destinate în special pentru promovarea ofertelor și serviciillor. Ele sunt ușor de distribuit, asigurând un imact mare la grupul țintă.

Design Cărți de vizită

În cele mai multe cazuri, acesta este primul lucru pe care îl faci, după ce logo-ul este realizat. Este important să te poți promova oriunde, iar o carte de vizită conține toate datele necesare pentru a putea fi contactat.

Design Newsletter

Toate companiile care dețin un website au mai mult ca sigur și o bază de date cu adrese de email ale clienților sau ale potențialilor clienți. Newsletter-ul este modalitatea de a prezenta ultimele oferte sau știri unui public deja selectat.

Design invitații eveniment

Compania/firma ta organizează un eveniment? Sigur vei avea nevoie de o invitație pe care să o poți transmite clienților tăi. Noi venim cu grafica și rămâne la aprecierea ta dacă o vei folosi online sau offline.

Banner outdoor

Este o modalitate de promovare care ajunge la un număr foarte mare de utilizatori. Sunt acele bannere pe care le vedem cu toții pe stradă, fie pe clădiri, fie în spații special amenajate.

Dezvoltăm business-uri în Mediul Online!

Scroll Up